Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen NLP - Kişisel Gelişim Semineri sona erdi. Kişisel Gelişim Uzmanı Emrah EKER tarafından dört ayrı konuda seminer yapıldı.
KAREGDER yönetimi tarafından yapılan açıklamada, öğretmen ve velilerimize yönelik planladığımız Kişisel Gelişim Seminerlerinden ilkini gerçekleştirdik.  Kişisel Gelişim Uzmanı Emrah EKER tarafından dernek binamızda yapılan seminere katılan öğretmen ve velilerimiz bu tür programların devamını istediler.  Seminerde çocuklarımız ve bizim öğrenmede daha verimli olmamız için temsil sistemleri anlatıldı.  Bu seansın neticesinde katılımcılar öğrenme sistemleri hakkında bilgi sahibi oldular. İkinci seansta ise altı boyutlu hayatın içinde ağırlıkta çevre boyutunda bulunanların bu boyuttan nasıl çıkacağını ve diğer boyutların özelliklerini öğrenmiş oldular. Üçüncü seansta ise ruh halimizi kontrol etmeyi ve beynimizin çalışma sistemini öğrenen katılımcılar dördüncü seansta anne ve babama mektup başlıklı kapanış semineriyle çocukların ailelerden ne beklediğini öğrencilerin yazmış oldukları mektuplar ışığında öğrenmiş oldular. Günümüz sorunları arasında bulunan kuşaklar arası iletişim problemi ve çocuklarımıza daha güzel bir gelecek sunma ihtiyacı dernek yönetimi olarak bizleri bu türden etkinlikler yapmaya yönlendiriyor.  Yıl içinde devam edecek olan farklı seminerlerle insanımıza hizmete devam edeceğiz denildi.
Dernek yönetimi tarafından, seminer arası yapılan ikramlar ve NLP uzmanı Emrah EKER beye verilen hediye ile program sona erdi. Katılımcılar için belge düzenlenecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz denildi.