Gevher Hatun Koleji öğrenci, öğretmen ve velileri piknikte buluştu
Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu velileri, öğrencileri ve öğretmenleri piknikte buluşturdu. Mut yolu üzerindeki Çamlık Tesisleri'nde yapılan pikniğe, ilgi büyük oldu.
Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Tanju Yıldırım; veli, öğrenci ve öğretmenlerin piknikle tüm yılın yorgunluğunu attığını dile getirerek, "İnsanımızın günlük hayatın stresinden kurtulup bir gün dahi olsa tabiatla baş başa kalmasının kendilerini çok sevindirdiğini görüyoruz. Bu tür faaliyetler, velilerimizin tanışıp kaynaşmasına vesile oluyor. Öğrenciler piknik sayesinde yoğun geçen ders döneminin stresini atarken, veliler de tanışma imkânı buldu." dedi.
 
Yıldırım, her anlamda faydalı ve eğlenceli geçen pikniğin geleneksel hale gelmesinin sevindirici olduğunu vurgulayarak, öğrencilerin en çok motivasyona ihtiyaç duyduğu bir dönemde gerçekleştirilen pikniğin verimli geçtiğini söyledi.
Yıldırım, annelerin kızları ile birlikte yürüyerek yarıştıkları, babalarında halat çekme yarışı ve voleybol müsabakaları ile kıyasıya mücadele ettiği bu tür etkinliklere değişik programlarla devam edeceklerini söyledi.
Okulun Bilgisayar Öğretmeni ve aynı zamanda velisi olan Orhan Dal da yaptığı açıklamada öğrencileri ve aileleri ile güzel bir piknik yaptıklarına dikkatleri çekerek “Bu tür programları hem stres atma hem de aktif dinlenme noktasında yapılabilecek en doğru etkinlik olarak görüyoruz. Çalışan çalışmayan, yoğunluğu olan olmayan herkes için kaynaşmaya vesile olabilecek güzel bir birliktelik oldu.” dedi.