Karaman Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürütmekte olduğu, “Okullar Hayat Olsun” projesi okullara hayat vermeye devam ediyor.

Karaman Belediyesi, 2012 yılında uygulamaya başlayan proje ile Karaman’da bulunan okullara, çevre temizliği, bahçe düzenlemeleri, yeşil alan düzenlemeleri, başta olmak üzere birçok alanda desteğini sürdürüyor.

Karamanoğlu Mehmet Bey İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı M. Ziya Bayır, belediyenin okullarına vermiş olduğu büyük destekten ötürü, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya teşekkürlerini iletti. Bayır açıklamasında;

“Sayın Başkanım, yıpranan kanalizasyon sisteminin değiştirilmesi, okulumuz bahçesinin düzenlenmesi dolayısı ile çocuklarımızın daha temiz ve daha düzenli bir okulda eğitim öğretim görmesine katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Uğurlu’ya Teşekkür Plaketi
Diğer taraftan, Cumhuriyet Nihat Aslan İlk Okulu Müdürü Abdurrahman Koçak da, Karaman Belediyesi’nin okullarına verdiği destekten dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kâmil Uğurlu’ya bir teşekkür plaketi takdim etti.

“Çocuklarımızın Geleceği İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu şunları kaydetti;

“Milli Eğitim müdürlüğümüz ile birlikte yürüttüğümüz “Okullar Hayat Olsun” projesi tüm güzellikleri ile devam ediyor. Şüphesiz çocuklarımız geleceğimizin en önemli teminatıdır. Onların en iyi şartlarda eğitim ve öğretimlerini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz”dedi