“Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında çalışma başlatan Karaman Belediyesi, eğitim kurumlarının bahçesinde asfaltlama ve çevre düzenlemesi yaptı.

Karaman Belediyesi Park-Bahçe Müdürlüğü ve Fen İşleri ekiplerince okul bahçelerinde asfalt ve çevre düzenlemesi sürüyor. Belediye hizmetlerinin yanı sıra kamuya ait alanlarda hizmet üreten Karaman Belediyesi, Milli Eğitim müdürlüğü ile yapılan protokol gereği başlatılan çalışmalarda, 6 okulun bahçesini yeniden düzenlendi.
Vali Ali Akan, Şehit Durmuş Ali Uzun, 19 Mayıs, Cumhuriyet Nihat Arslan, Endüstri Meslek ve Kız Meslek Lisesi’nin asfalt, parke ve çevre düzenlemesi yapıldı, oturma gurupları yerleştirildi.

“Okullar Hayat Bulsun” projesi kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar: “Eğitim yuvaları belediye olarak bizim öncelikli değer verdiğimiz hizmet alanlarımız. Buralarda okuyup eğitim gören çocuklarımız bizim çocuklarımız. Onların tozda, çamurda oynamalarını, toprakta ve betonda oturmalarını istemeyiz. Bu nedenle belediye olarak okullarımızın her türlü ihtiyacını elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz” dedi.