Bir dizi incelemelerde bulunmak ve çeşitli açılışlara katılmak üzere ilimize gelen Milli Eğitim Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer hizmete giren Karaman galericiler sitesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İlimizde gerçekleştireceği incelemelerin yanı sıra Boyalıtepe köyünde yapımı tamamlanarak eğitim – öğretime başlayan Boyalıtepe Ömer Dinçer İlkokulunun açılışına da katılacak olan Milli Eğitim Eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Ömer Dinçer’in Karaman ziyaretine T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Lütfü Elvan da katılırken, heyeti kent girişinde hizmete giren galericiler sitesi mevkiinde Vali Murat Koca, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve vatandaşlar karşıladı.

Galericiler sitesinde incelemelerde bulunduktan sonra site esnafıyla bir araya gelen ve bir süre sohbet eden Dinçer, sitenin galerici esnafına ve Karaman’a hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Sorunlarının çözülmesi noktasında biraz daha sabır etmelerini söyleyen Dinçer, site olarak vatandaşların geldiklerinde, yemek yiyebilecekleri, dinlenecebekleri yerlerin hazırlanması, bankamatiklerin yerleştirilmesi, sitenin yeşillendirilmesi gerektiğini de söyledi.

Esnafların dükkanlarını da gezen Dinçer,