İlimizin özel hastanelerinden Mümine Hatun Hastanesinde Beyin ve Sinir Cerrahisi doktoru Doç.Dr. Gülşah Bademci bugünlerde haklı bir gururu yaşıyor.

Yaklaşık 2 senedir Hastanede, hastalarıyla yakından ilgilenen Bademci on bininci hastasını dün baktı.

O hastada dün talihsiz bir kaza yaşayan ve kafasını çarpan minik Zeynep Yılmaz'dı. Bademci muayene ve tedavi  sonrası minik Zeynep'e, onbininci hastası olması nedeniyle çiçek verirken, Zeynep'in ailesi de bu tatlı sürpriz karşısında da şaşkınlık yaşayarak, Bademci ve ekibine teşekkür etti. Bademci bugünün anısına binaen minik Zeynep ve çalışma arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bizde Karaman Gündem Ailesi olarak Bademci ve ekibine nice yıllar ve başarılar dileriz.


Doç.Dr. Gülşah Bademci Kimdir?
1970 Ankara doğumludur. Polatlı Lisesi Ortaokulunu okul birinci derecesi ile, Ankara Mustafa Kemal Lisesini okul birinci derecesi ile, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini okul dördüncü derecesi ile bitirmiştir. Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak 1993-1994 yılları arasında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri bölümü araştırma görevliliği, 1994-1995 yıllarında da Ankara Onkoloji Hastanesi Genel Cerrahi araştırma görevliliği yapmıştır. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı araştırma görevliliğini kazanmış ve 2001 yılında ihtisasını tamamlayarak Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı ünvanını almıştır. 2001-2008 yılları arasında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalı'nda Yardımcı Doçent olarak öğretim görevliliği yapmıştır. 2008 de Doçentlik sınavını başarı ile geçerek Doçentlik ünvanına layık görülmüştür. 2009-2011 yılları arasında KKTCde görev yapmıştır. 1999 yılında Amerika'da UAMS da ve 2005 te Amerika'da Yale University'de research fellow olarak çalışmıştır. EANS European Board kursunu tamamlamıştır. 35 üzerinde hakemli dergilerde yayınlanmış uluslararası yayını ve 50 üzerinde ulusal yayını mevcuttur. Sayısız ulusal ve uluslarası kongre sunumu, bilimsel ve sanatsal ödülleri mevcuttur. 
İyi düzeyde İngilizce bilir.