Büyük Memur-Sen ailesinin yöneticileri, temsilci ve üyelerinin de katıldığı dev yürüyüşte “tek ses tek yürek” halinde kardeşlik ve sağduyu vurgusu yapılarak terör kınandı.
MEMUR-SEN, HAK-İŞ, TOBB, MÜSİAD, KAMU-SEN, TÜRK-İŞ, TİSK, TBB, TÜRMOB, TZOB ve TÜSİAD ‘ın çağrısıyla yaşlısı genci kadını erkeği, işçisi, memuru, esnafı her yaştan ve her kesimden vatandaş, öğle saatlerinden itibaren Türk Bayrakları ile Sıhhiye Meydanı’na geldi. Saat 16.40’ta Atatürk Bulvarı üzerinden yürüyüşe başlayan kortej “Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” ve ” Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” sloganları atarak Ulus’taki Birinci Meclis’e doğru yürümeye başladı. Bütün STK Temsilcileri yürüyüşün ardından Birinci Meclis bahçesine girdi. Daha sonra hep birlikte İstiklal marşı okundu.’’ Dedi.
"TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET''
Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir: ‘’Memur-Sen Karaman İl Temsilciliği olarak Karaman'dan 5 otobüs yola çıkıp Ankara Sıhhiye meydanından Teröre hayır dedik, dirliğimizi, birliğimizi ve Türkiye'nin dört bir yanından gelenlerle kardeşliğimizi haykırdık. Kardeşliğimize Evet diyerek içteki ve dıştaki şer ehline, terör odaklarına ve yandaşlarına bu ülkenin sahipsiz olmadığını gösterdik. Memur-sen Karaman temsilciliği olarak bizimle birlikte olan kardeşlerimize teşekkür ederiz’’ dedi.