Özel Karaman Selçuklu Hastanesi yönetim kurulu başkan yardımcısı Dr. Seyit Karaca ve yönetim kurulu üyesi Mevlüt Yeniay Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette ilimizin ve ülkemizin çeşitli meseleleri yanı sıra sağlık ve millî eğitime dair konular konuşuldu. Ziyarette sosyal sorumluluk gereği bu zamana kadar birçok konuda Millî Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışmalara bundan sonra da devam edileceğini ifade eden Dr. Karaca bu zaman kadar kurum olarak kendilerine verilen destekten dolayı Sultanoğlu’nun şahsında tüm camiaya teşekkür etti.

   İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ülke kalkınması için her sektörle her zaman işbirliği içerisinde olmaya hazır olduklarını ifade etti.

   İl Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez de Özel Karaman Selçuklu Hastanesi yönetimine ziyarette bulundu.

   Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle bir süre hastanedeki görevine gelemeyen Dr. Adem Zora’ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Sönmez, hastane Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Seyit Karaca’nın da hazır bulunduğu ve sohbet havasında geçen kısa ziyaretten sonra hastaneden ayrıldı.