Palmiye Bisküvinin organize ettiği kahvaltıda bir araya gelen Karaman Basını Palmiye Bisküvi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Arslan’dan fabrika hakkında bilgi aldı. Karaman siyasetinin son iki yılda iyi bir ivme yakaladığını kaydeden Arslan,  Karaman'a son iki yılda yapılan yatırımların daha önceki yıllara taş çıkarttığını söyledi.

Palmiye Bisküvinin Amerika’ya ihracat yaptığını ve bu ihracatın gayete başarılı gerçekleştiğini dile getiren Arslan, “Geçtiğimiz günlerde Amerika’ya ilk ihracatımızı gerçekleştirdik. Başarılı bir şekilde gerçekleşen ihracatın sonrasın Amerika ile 100 konteynırlık bir ihracat anlaşması yaptık. Dünya'nın birçok ülkesine yaptığımız ihracatlarımız da devam ediyor” dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde bir hayat sürmenin insan ilişkilerinde ve ticari ilişkilerde çok önem arz ettiğini dile getiren Arslan, “Karaman olarak, Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğimiz takdirde hem Karamanımızı hem de Türkiye'mizi daha güzel yerlere getirebiliriz” şeklinde konuştu.

Basın toplantısı, Palmiye Bisküvi önünde basın mensuplarıyla birlikte çekilen toplu fotoğrafın ardından son buldu.