Karaman Belediyesi ve Toki işbirliği ile yapılacak olan Piri Reis Vadisi Projesi, Türkiye gündeminde yer almaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ulusal kanalların canlı haber programlarında Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu tarafından anlatılan Piri Reis Vadisi, şu sıralar ise ulusal gazetelerin sayfalarına taşındı.

Milliyet, Akşam, Star, Bugün ve Dünya gazetelerinin 5 Aralık 2012 tarihli sayfalarında yer alan haberlerde; Piri Reis Vadisi projesinin başka illere emsal teşkil edecek nitelikte çok kapsamlı örnek bir proje olduğu vurgulanırken, proje detayları ile ilgili bilgiler de satır başlarında yer aldı.

Piri Reis Vadisi ile ilgili haberlerin 6 Aralık Perşembe günü Sabah ve Vatan gazetelerinde, 7 Aralık Cuma günü Cumhuriyet ve Habertürk, 9 Aralık Pazar günü Hürriyet ve 12 Aralık Çarşamba günü ise Türkiye gazetelerinde de yayınlanması bekleniyor.

Öte yandan yine ulusal düzeyde web adresleri bulunan onlarca internet sitesi ve emlak, inşaat, çevre ve ekonomi dergileri de Piri Reis Vadisi’ne yayınlarında yer verdi.