Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesine Prof. Dr. Sabri Gökmen’in, yeniden rektör olarak atanmasının ardından gerçekleştirilen tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. 

Vali yardımcısı Erkan İsa Erat, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsamettin Bayram, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Arı ve Eğitim Bir-Sen Başkanı Yunus Özdemir ayrı ayrı Prof. Dr. Sabri Gökmen’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve yeni dönemde başarılarının devamını dilediler. 

Prof. Dr. Sabri Gökmen,  gelen tüm ziyaretçilerine teşekkür ederek, edindikleri deneyimler ışığında daha da güçlenerek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Rektör Gökmen “ Karaman’a hizmet eden tüm kuruluşlarının desteğine her zaman ihtiyacımız vardır. Üniversiteyi şehirden ayrı düşünemeyiz. Yeni dönemde de tüm kamu ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

ÜNİVERSİTE PERSONELİ'DE REKTÖR GÖKMEN'İ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDU

Prof. Dr. Sabri Gökmen’e üniversitenin akademik ve idari personelinin yanı sıra,  Karaman’da bulunan kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Üniversitenin Edebiyat, Kamil Özdağ Fen, İktisadi ve İdari Bilimler ile Mühendislik Fakültelerinin dekanları;  Sağlık Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulları müdürleri ve öğretim elemanları Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyareti gerçekleştirdiler.

Ayrıca üniversitenin Öğrenci İşleri, Personel, Kütüphane ve Dokümantasyon, Strateji Geliştirme, İdari ve Mali İşler, Bilgi İşlem, Yapı İşleri ve Teknik, Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanları ile şube müdürleri Rektör Gökmen’i makamında ziyaret ettiler. Üniversite öğrencilerini temsilen Öğrenci Konseyi Başkanı Emre Ökkeş Soydemir, Prof. Dr. Sabri Gökmen’i tebrik etti. 

Karaman’daki kamu kuruluşlarının temsilcileri de Prof. Dr. Sabri Gökmen’e tebrik ziyaretlerinde bulundu.
Vali yardımcısı Erkan İsa Erat, Karaman İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsamettin Bayram, İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Öztiryaki, İl Gençlik ve Spor Müdürü Kasım Aydoğdu,  Karaman Huzurevi Müdürü Abidin Sever, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Enver Yazıbaşı, Öğretmenevi Müdürü Ömer Karakışla Gökmen’i ziyaret ederek başarılarının devamını dilediler.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Ertuğrul ve beraberindeki heyet de Rektör Gökmen’i ziyaret etti.

Karaman’ın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Arı, Eğitim Bir-Sen Başkanı Yunus Özdemir, SEKASAR Vakfı Başkanı Musa Topçu, KAİMDER (Karaman İmam Hatipliler Derneği) Başkanı Tevfik Baran, Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret ederek, iyi dilekl temennilerini ilettiler.

Rektör Gökmen, Karaman’da faaliyet gösteren bazı özel sektör kuruluşlarının temsilcilerini de konuk etti.
ING Bank Müdürü Remzi Gülseven, Azra Bisküvi’yi temsilen Ömer İnekçioğlu ve Abdülmecit Çelik, KOM Gıda Genel Müdürü Hasan Hüseyin Demiröz, Türk Telekom Müdürü Mehmet Olcar Prof. Dr. Sabri Gökmen’i ziyaret edenler arasında yer aldı.

Rektör Gökmen, kendisini tebrik için gelen tüm konuklarına teşekkür ederek, “Üniversite olmak için zamana ihtiyaç vardır. Bizler de tüm çalışma arkadaşlarımızın çabası, kamu ile sivil toplum kuruluşlarının işbirliği ve Karaman halkının desteğiyle şehrimizin lokomotifi olma özelliğini sürdüreceğiz.” dedi.