İl Başkanı Şaban Şahin; “Biz iktidar olmak için gayret gösteriyoruz.  Bazı parti liderleri horoz dövüşüne devam ederek iktidarın güdümünde iktidar olmak istemiyor. Onun için iktidar olmak isteyen Milli İttifakı oluşturanlara Saadet Partisine oy vermelisiniz…” dedi.

Bunun üzerine vatandaş, “Ülkücüyüz, durumun farkındayız… Merhum Erbakan Hoca’nın Başbakanlığında ki gibi yapacaksanız oyumu size vereceğim” dedi.

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Hüseyin Çoban, vatandaşa; “Erbakan Hocamız  Rahmetli oldu. Ama projelerini mezara götürmedi. Projeler, onun siyasi mirasçısı Saadet Partisine kaldı. Sizlerin desteğiyle Merhum Hocamızın yapmak istediklerini kaldığı yerden devam edeceğiz” dedi.

Saadet Partisi Karaman Milletvekili Adayı Ali Çiftçi yaptığı açıklamada; “Merhum Erbakan Hocamız memleketin sorunlarını ve sıkıntılarını biliyordu. Gerek teşhis, gerek tedavi  noktasında meseleleri çözmek için bir çok formüller geliştirdi. İşte bu formüller Saadet Partisindedir. Zaten Merhum Hocamız her zaman Saadet Partisini işaret etmiştir.

Hatta şimdi, bunlarla yetinmeyip ilaveten birçok ülke genelinde uygulanabilir projelerimiz var…” dedi.

Sohbetten sonra vatandaş, kendi işyerinde çay içmeye davet ederek, “bizim oralara da gelin” dedi.