Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Şaban Şahin yaptığı açıklama da “İslam coğrafyası tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıyadır. Gazze, Suriye,  Irak, Afganistan, Sudan, Arakan derken şimdi de Bangladeş’te Cemaat-i İslami Partisinin lider kadrosu idamla yargılandılar. Allah muhafaza gerekli müdahaleler, tepkiler yapılamazsa 16 Aralık 2012 tarihinde idam kararı infaz edilecektir. 

Milli Görüş, zulme hiçbir zaman sessiz kalmamış ve daima mazlumların yanında, onların destekçisi olmuştur. Bu zulümleri başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya duyurmak için bir miting düzenlemek zaruret olmuştur. 
Bu sebeple: 02 Aralık2012 Pazar günü Saat: 12.00’de İstanbul’da ZULÜMLER DURSUN DİYE “YENİ BİR DÜNYA’YA ÇAĞRI” adı altında bir Miting gerçekleştirilecektir. 
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı olarak Cumartesi günü Otobüsle hareket ederek Mitinge katılacağız. Mitinge katılmak isteyen kardeşlerimiz, 0506 603 09 20 No l u Telefondan Hüseyin UĞUZ Hocamızla irtibata geçerek bilgi alabilirler” dedi.