Şair Şaşma, son bir hafta içerisinde beş ayrı edebiyat yarışmasından da ödül alarak farklı bir başarıya daha imza attı. Türk şiirinin ödül rekortmeni olarak addedilen Şair Şaşma bugüne kadar yaklaşık dört yüze yakın edebiyat ödülünün sahibi oldu. Şair Artuklu Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Bir Sevdadır Mardin” isimli ödüllü şiir yarışması’na katılarak toplam 456 şiir arasında Mardin-i Sevdalar isimli şiiri ile birincilik ödülüne layık görülmüştür. Şaşma’ya ödülü Mardin’de Artuklu Kaymakamlığı tarafından düzenlenecek ödül töreninde takdim edilecektir.

Adana Çukurova Edebiyatçılar Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlen 4.Anneler Günü Şiir Yarışması sonuçları açıklandı. Şair Şaşma 250 eser arasından sıyrılarak  “Portakal Kokulu Vedalar”  isimli şiiriyle birincilik ödülüne layık görüldü. Şaşma’ya Mayıs ayında Adana ilinde düzenlenecek törende ödülü takdim edilecektir.

Sakarya İli Karasu Belediyesi tarafından düzenlenen Karasu konulu Kompozisyon ve Şiir yarışmasında Şair Şaşma, kompozisyon dalında “Gönül Lügatimde Karasu”  isimli eseri ile birincilik ödülüne layık görüldü. Şair Şaşma Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen şiir yarışmasında ise “Ya Resulallah” isimli şiiri ile birinci oldu. Şairimiz merkezi İstanbul’da olan Millet Derneği tarafından düzenlenen “ Birlik Beraberlik” konulu yazı yarışmasında Mansiyon ödülüne layık görülürken, Gaziantep ilinde geleneksel olarak düzenlenen Vahittin Bozgeyik Şiir Yarışmasına gönderdiği eser ise “Övgüye Değer” olarak derecelendirildi. 

Şair Şaşma’yı üst üste elde etmiş olduğu bu başarıları ve ilimizi farklı coğrafyalarda temsil etmesi adına  kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.