Samsun’da düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Judo Şampiyonasında Karamanı temsil eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği judo takımı sporcuları, gösterdikleri başarılı performansın ardından kupa ve madalyaları ile birlikte, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret ederek, şampiyona süresince verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

23-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Samsun İlk adım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılan İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonasına Karaman İşitme Engelliler Judo ekibi elde ettiği dereceler ile damgasını vurdu. 15 ilden 50 sporcunun katıldığı şampiyonada Karaman ilini temsilen Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği sporcuları ile Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları temsil etti. Zorlu ve bir o kadarda çekişmeli geçen şampiyonada erkekler kategorisinde 55, 60, 66, 73, 81, 90, 100, +100 kilo, Bayanlar kategorisinde ise 48, 52, 57, 63, 70, 78, +78 kiloda sporcular tatamiye çıktı.

Zorlu ve çekişmeli geçen şampiyona sonunda Karaman İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği sporcularıdan63 kg’da Eylem Konukseven Türkiye 2.’si, 52Kg’da FatmanurHotamışlı Türkiye 2.’si, 44 Kg’da Mavuş Soysal Türkiye 1.’si, 48 Kg’da Ayşegül Uğuz Türkiye 3.’sü, 55 Kg’da Ramazan Uğuz Türkiye 3.’sü, 66 Kg’da M.Raşit Özer Türkiye 2.’si, 60 Kg’da Halit Tekin Türkiye 3.’sü olurken, Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 70 Kg’da Ayşe Kesiktaş Türkiye 1.’si, 57kg’da Cennet Çolak Türkiye 1.’si, 55kg’da Ali Rıza Öğredici Türkiye 1.’si, 55kg’da Mehmet Kesiktaş Türkiye 2.’si, 52kg’da Arife Çalışan Türkiye 3.’sü oldu. Karaman ekibi elde ettikleri bu sonuçlar sonunda genel klasmanda bayanlar kategorisinde Türkiye 1.’si olurken, erkekler kategorisinde Türkiye 3.’sü olma başarısı elde ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, ziyarete gelen sporcularla tek tek sohbet ederek aldıkları başarılardan dolayı sporcuları tebrik etti. Kısacık konuşmasında; '' Bizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Siz değerli sporcularımızda yoğun çalışmalarınız sonucu verdiğiniz emeğin karşılığını alıyorsunuz. Gerçekleştirilen şampiyonlarda Karamanı en iyi şekilde temsil ettiğiniz için hepinizle bir kez daha gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.