Belediye çalışanı tüm personelin katıldığı toplantıda, belediyenin faaliyetleri ele alınarak önümüzdeki süreçte planlanan çalışmalar, projeler hakkında bilgilendirmeler yapılarak, birim amirleri ve personelin sorunları dinlendi.
Belediye Başkanı Hayri Samur, burada yaptığı konuşmada, "Belediyenin hizmet alanı her geçen gün genişliyor ve değişiyor. Bizlerde bu değişime ayak uydurmalıyız. İşler yapılırken kanunlara mevzuata uygun şekilde hiyerarşi sistem içerisinde güvenlik tedbirleri alınarak yapılsın. 24-25 Temmuz 2015 tarihlerinde Sarıveliler Geleneksel 8. Karacoğlan ve Yayla Şenliğini icra edecektik. Adıyaman’da hain PKK terör örgütünün askerlerimize yönelik gerçekleştirdiği saldırı neticesinde şehit olan askerimiz ve Suruç’ta meydana gelen terör saldırısında ölen ve yaralanan vatandaşlarımız dolayı, yine ilçemiz Ortaköy mahallesinde ikamet eden hemşehrimiz Mustafa Erdoğan (62) idaresindeki otomobilin, Hadim-Konya karayolunun 22. kilometresinde kamyonla çarpışması sonucu kazada, sürücü Mustafa Erdoğan ile oğlu Yunus (öğretmen) ve Mehmet Talha (polis) hayatını kaybetmesinden dolayı 4 -5 Eylül 2015 tarihlerine erteledik.  Belediyenin işi hizmet anlamında iyi yürümeli. Personel kendi içerisinde iyi iletişim kurmalı. Hizmet ve sorumluluk bilincinde iletişimin çok önemli." diye konuştu.
Belediye Başkanı Samur, toplantının son bölümünde personelin görüş, öneri ve sormak istedikleri soruları dinledi ve toplantıyı bitirdi.