Yönetim olarak bir yandan bugün yaşadığımız olayları ve sorunları çözmeye çalışıyor, bir yandan da mesleğimizi kariyer mesleği olarak geliştirme ve iş alanlarımız içinde yer alan Denetimi etkin bir şekilde yapabilme hedeflerine ulaşmaya çalışıyoruz.
Hedeflerimize ulaşmak yönünde vazgeçilmez olarak benimsediğimiz unsur eğitim.

Bu gün siz değerli meslektaşlarımla birlikte; 1990 yılından bu güne kadar birkaç kez yaşadığımız ortak heyecanın bir yenisini yaşıyoruz.

Meslek yasamız yayınlandığında,

Tekdüzen hesap planı uygulamaya alındığında,

Enflasyon düzeltmesinde bu heyecanı yaşamıştık.

Şimdi Yeni Türk Ticaret Kanunu, Standartlar yada iş alanımızda yer alan Denetimi etkin bir şekilde yapabilmek üzere bu heyecanı yaşıyoruz.

Yaşadığımız tüm heyecanlarda ki ortak unsur eğitim.

2013 Mayıs ayında yapılan oda seçimlerde göreve başladıktan hemen sonra 2013 Haziran ayında Selçuk Üniversitesi ile anlaşma sağlanarak ilimizde Bağımsız denetim eğitimleri başlatılmış ve Selçuk üniversitesinden ilimize gelen kıymetli akademisyenlerin verdiği dersler ve Sakarya Üniversitesi’nden de uzaktan eğitim alarak meslektaşlarımız düzenlenen sınavlarda da başarılı olarak BAĞIMSIZ DENETÇİ ünvanını hak etmişlerdir.

KGK Bağımsız Denetçi Resmi Siciline kaydolarak Bağımsız Denetim yapma yetkisi alan ilimizde 4 YMM ve 33 SMMM Bağımsız Denetçi vardır.

Gerek üyelerimizin zaman kaybının önlenebilmesi gerekse de maddi açıdan mağdur olmaması için Mühür ve Berat Teslimlerinin odamızda yapılması ile başta KGK başkanı Hemşerimiz Sayın Seyit Ahmet Baş’a ve KGK dan gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum.

Bağımsız denetçi olan meslektaşlarımı da kutluyor ve üstün başarılar diliyorum.

Toplantımızın Mesleğimize İlimize Ülkemize Hayırlara vesile olmasını diliyor saygılar sunuyorum.