İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Dalkılıç, “Sarıveliler İlçemize 19 Eylül tarihinde İlk atama ile atanan öğretmenlerimize hoşgeldiniz der, ilçemizin eğitimine vereceğiniz katkılardan dolayı şimdiden teşekkür eder ve yeni görevlerinde başarılar dileriz” dedi.

Sarıveliler’e yeni atanan öğretmenlere yardımcı olmak istediğini belirten Dalkılıç, “19 Eylül tarihinde ilk atama ile atan öğretmenlerimiz aşağıda belirtilen evraklarla birlikte Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurup, ilden atama kararnamelerini alarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gelmeleri ve başlama işlemlerini yaptırmaları önemle duyurulur.

İLK ATAMA

Göreve Başlama esnasında istenen belgeler:

1-Lisans diploması veya mezuniyet belgesi (varsa formasyon belgesi)

2-Onaylı elektronik başvuru formu (Aslı)

3-Son altı ay içinde çekilmiş (2) adet vesikalık fotoğraf

4-Nüfus cüzdan fotokopisi

5-Mal bildirimi (Başvuru esnasında tarafınıza verilecektir.)

6-Beyana göre sabıka belgesi ve askerlik durum belgesi

İlçemize ulaşımlar ise;

Konya yol güzergahından gelecekler için Konya Eski Garajdan saat 11.00´ da ve 16.00´ da şehirler arası otobüsler kalkmaktadır.

Karaman yol güzergahından gelecekler için Karaman Şehirler arası garajdan saat 16.00 da otobüsler kalkmaktadır.

Alanya yol güzergahından gelecekler için Mahmutlarda bulunan Sarıveliler 1 Nolu otobüs yazıhanesinden saat 12.30 da otobüs ve dolmuşlar kalkmaktadır.

Ermenek yol güzergahından gelecekler için Ermenek Sipas Camisinin önünden saat 14.00´ da dolmuşlar hareket etmektedir” şeklinde konuştu.