2. Satranç Ligine yükselen Karaman Belediye Spor ile Karaman Sağlık Spor takımlarının sporcuları ile Balkan Ülkeleri Uluslararası faaliyetine ilimizi temsilen katılan izciler Vali Murat Koca’yı Makamında ziyaret etti. 

16 Temmuz 2013 Salı günü gerçekleşen ziyarette; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Elduran, Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu, kulüp yöneticileri ve sporcular hazır bulundu. 

Vali Murat Koca, 30 Haziran 2013 - 7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Denizli'de yapılan müsabakalar sonunda 2. Satranç Ligine yükselen Karaman Belediyesi ile Karaman Sağlık Spor Kulüpleri yöneticilerini ve sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

22 Haziran 2013 - 7 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye İzcilik Federasyonu’nun düzenlediği 10 Balkan ülkesi ve 33 şehri kapsayan Balkan Ülkeleri Uluslararası faaliyetine ilimizi temsilen katılan üç kişilik izci grubu lideri F. Nilgün Kuşcu da Vali Murat Koca'ya Balkan Ülkeleri faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.