AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı ,il Başkan Yardımcıları,Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri , Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitliğinin 98. yıl dönümünü nedeniyle Karaman Şehit Aileleri Derneği'ne ziyarette bulunarak derneğin ve şehit yakınlarının devletten olan beklentiler hakkında bilgi alışverişinde bulundular.Dernek binasında gelenekselleştirilerek her hafta cuma namazı sonrası gerçekleştirilen hatim duasına iştiraak ettiler.
 
    Ankaralı; şehit aileleri derneğini her yıl olduğu gibi bu yılda ziyaret ederek birlik ve beraberlik içinde karşılıklı saygı, sevgi ve dayanışmayı artırmak görüşünde olduğunu dile getirdi. Şehit ailelerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerine değinen Ankaralı , "Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için onların sorunlarıyla ilgilenmemiz gerekiyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanında bulunacağız" dedi.
 
   Gazilerin ve şehit ailelerimizin toplumsal yaşamda kendilerine yaraşır bir hayat tarzının temini ve diğer tüm sorunların çözümlerin takipçisi olacagız’’dedi

   Dernek Başkanı Mustafa Bayad da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.