Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı sayın Lütfi Elvan, Vali Murat Koca, Bakanlık Müşteşarı Habip Soluk, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan ve protokol üyeleriyle birlikte Karaman – Mersin karayolunda ulaşım alanında önemli bir nokta olan Sertavul geçidinde, yapılması düşünülen projelerle ilgili yerinde incelemede bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Lütfi Elvan, Vali Murat Koca ve beraberindekiler daha sonra yeni yapılan ve hizmet vermeye başlayan Karaman Devlet Hastanesine geçtiler. Ziyaret esnasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Nuriye Ulu ve Hastane Başhekimi Op.Dr. Kerim Şerbetçi heyete eşlik ederek bilgilendirmede bulundular.

Burada yeni doğan ünitesindeki bebeklerin olduğu bölümü de ziyaret ederek onlara altın hediye eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Lütfi Elvan, hastane hakkında yetkililerden bilgi aldıktan sonra Karaman Valiliğinde daire müdürleriyle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdikten sonra ilimizden ayrıldı.