Seyyid Ahmed Arvasi'yi vefatının 24.yılında rahmet ve minnetle anıyoruz!
Karaman Ülkü Ocakları adına açıklamada bulunan Kemal Karabüber;''

Türk-İslam ülküsünün en büyük savunucularından olan Seyyid Ahmed Arvasi'nin hayatı, her dava adamı gibi zorluklar ve mücadeleler içerisinde geçmiştir. 

İnandığı değerlerden hiçbir zaman için ödün vermeyen Arvasi Hoca, tıpkı ülküdaşları gibi azimle ve inançla yılmadan mücadele etti. Arvasi Hoca'nın hiçbir karşılık beklemeden, ülkesinin mutlu yarınları için yaptığı bu kutlu mücadelenin mükâfatı ise, 1980 darbesiyle hapse atılmak olmuştur.

Arvasi Hocamızın haklı davası her ne kadar mahkûmiyetle cezalandırılmaya çalışılsa da, bu çaba hiçbir zaman başarılı olamamıştır. 
Cezaevi günlerinde dahi savunduklarından asla taviz vermeyen Arvasi Hoca, tahliye olduktan sonra da bu fikirleri neşretmeye devam ederek, davamızın bugünlere taşınmasında önemli bir görev ifa etmiştir. 

Seyyid Ahmed Arvasi, cezaevinden tahliye oldukta sonra ülkücü gazete ve dergilerde yazı yazarak gençliğe rehberlik etmeye devam etti. Ayrıca yayınladığı kitaplarla da, Türk Gençliği'nin geleceğine yön verdi. 

Günümüzde kendilerini aydın olarak niteleyen bir kısım insanların yaptıkları bölücülük hareketleri ifade özgürlüğü kapsamına girerken, Arvasi Hoca'nın Türk Milliyetçiliği fikri hapis hayatıyla cezalandırılmıştır. Bu derin çelişkiyi unutmamak gerekir. 

Seyyid Ahmed Arvasi, 31 Aralık 1988 tarihinde Hakk'a yürürken 56 yaşındaydı. Kısa sayılabilecek ömründe daima Türk-İslam ülküsü için yaşadı ve bu gayede durmadan, yorulmadan çalıştı. 

Ülkücü Gençlik olarak Seyyid Ahmed Arvasi Hocamızı gönüllerimizde ve fikirlerimizde yaşatmaya devam edeceğiz. Mekânın Cennet, ruhun şad olsun,''dedi.