Karaman Merkez'de dün 16.20 civarında Gazipaşa Bedesteni, Ayakkabıcılar Çarşısında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Motosikletliler Kapalı Çaşıda  Cirit Atıyor:

Alınan bilgilere göre vatandaşların yoğun olarak yaya gezdiği İlimizin en işlek caddesinde 70 FV 638 plakalı motosiklet sürücüsü alışveriş için çarşıda gezen genç bayana çarptı. Caddenin yoğun olduğu saatlerde kimse motorlu bir aracın gelmeyeceği düşüncesiyle rahatça yürüdüğü anda, dikkatsiz ve kontrolsüz sürüş yaparak yayaya çarpan genç paniğe yol açtı.

Çarpma sonucu başından yaralanan genç kadın kanlar içinde kalırken, 112 ambulansı, vatandaşların arasından zorlukla kaza yerine ulaşabildi. Kazanın etkisiyle şok yaşayan kazazede ve çevrediki vatandaşlar ''bu saatte motosikletin caddede ne işi var'' diye tepki gösterdi. Ayrıca bisikletli sürcülerinde dikatsiz sürüş yaptıklarını da ifade eden vatandaşlar bir an önce yetkililerin bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. 

Bu arada Karamangundem.com muhaberimizin görüntü almasına istemeyen bazı şahıslar polis tarafından engellenerek olay yerinin çekilmesi yardımcı olundu. Kaza yapan genç olay yerinden ayrılmak üzereyken polis tarafından zapdedildi. Polise direnen genç kelepçelenerek ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.