Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün’ de boş olan Şube Müdürlüğü görevlerine Ankara Ayaş Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Aslan Yıldız ve İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görev yapan Spor Uzmanı Vedat Akyar atandı.

1 Temmuz 1977 Çorum doğumlu olan Yıldız,1999 Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Ankara Büyükşehir Belediye spor ve milli takımlarda Judo antrenörü olarak görev yaptı. Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi üyesi çocukları topluma kazandırma projesi kapsamında Sokakta çalışan çocuklar üzerinde yaptığı çalışmalar sonunda bin çocuğu topluma kazandırdı. Bu çocuklardan 60 tanesi Judo milli takımlarında görev yaptı. Bu isimlerden 22 tanesi Besyo'yu kazandı ve şu anda Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Judo antrenörü olarak görev yapıyorlar.Şube Müdürü Aslan Yıldız evli ve 3 çocuk babasıdır.

6 Nisan 1976 doğumlu olan Akyar, 1997 Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu ve 2001 yılında Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2002 yılında İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Uzmanı olarak göreve başladı. Çeşitli birimlerde görev yapan Akyar, birçok Gençlik ve Spor projelerinin içerisinde yer aldı.

UEFA B Futbol antrenörlük belgesi ve 1.Kademe Badminton antrenörlük belgesine sahip olan Akyar, çeşitli branşlarda hakemliği bulunmaktadır.