İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu:” 24 Mart 2013 tarihinde yapılacak Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

   İl Milli Eğitim Müdürü Sultanoğlu yaptığı açıklamada, YGS’nin eğitim  hayatında öğrenciler için önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurgulayarak, "Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda kazandıkları başarılarla bizleri onurlandıran diğer öğrencilerimiz gibi bu yıl da sınava giren gençlerimizin de aynı performansı göstereceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaklardır.

   Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı insan olmalarıdır. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanması, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim kurumunda devam etmesi en büyük dileğimizdir.

   Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm yönetici, öğretmen ve ailelere teşekkür ediyor, YGS’ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.