Hafta sonu Özcan ailesinin kızları Hatice ile Açıkalın ailesinin oğlu arkadaşımız Sadullah, gerçekleşen düğün töreniyle dünya evine girdi.

7 Eylül Cumartesi günü sohbetli ve ilahi grubunun hazırladığı programla Özel Başarı İlköğretim Okulu Salonunda başlayan düğün, Pazar Günü öğlen Yunuskent Mahallesinde ki erkek evinde verilen yemekli ve bol eğlenceli geçen programla devam etti.

Damadın arkadaşları ve sevenlerinin düzenlediği katılanları hem eğlendiren, hem de bolca güldüren oyunlar düğüne renk kattı. Müzisyen Muhittin Arslan'ın güzel sesi, müziği ve başarılı sunumu misafirlere keyifli anlar yaşattı. Bu arada rol gereği erkeklerin kadın kılığına girmesi ve fırsat buldukça damadı kaçırarak yakınlara ceza kesmelerine dayanamayan sağdıç kendi kravatıyla damadı koluna bağlayarak çözüme ulaştı. Bu arada yerel sanatçı İsmail Kavasi'de müzikleriyle de eşlik etti. 

Damadın mesai arkadaşları olan Ağız Diş Sağlığı Merkezi çalışanlarının yanı sıra Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Nuriye Ulu, ADSM Baş Hekimi Dt. Uğur Demirel'de mesai arkadaşlarını bu güzel günde yanlız bırakmadı. Bol eğlenceli geçen merasim gelinin konvoy sonrası alınmasıyla sona erdi.

Karaman Gündem Ailesi olarak Sadullah arkadaşımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz.