Karaman İl Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbeleri düzenlenen törenle takıldı. 

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 10 personelin çeşitli rütbelere terfi etmesi dolayısıyla Polisevi bahçesinde tören düzenlendi.

Törene, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, rütbe alacak personel, şube müdürleri ve aileleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez burada yaptığı konuşmada, "Hedefimiz her zaman en iyi ve en kaliteli hizmeti halkımıza sunmak, asayiş ve huzuru sağlamaktır. Bu amaçla teşkilat olarak görevimiz, her nerede görev yaparsak yapalım anayasa ve kanunlar çerçevesinde milletimizin değerleri ile bütünleşmiş olarak ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, huzur güven ortamına yönelik her hareketin karşısında bir kalkan gibi durmak, aynı zamanda namus ve mazlumların en sıcak sığınağı devletin şefkat eli olmaktır. Bireylerin hak ve özgürlüklerini koruyarak, asayiş ve kamu düzeninin sağlanmasını ilke edinen teşkilatımız, Karaman'daki huzur, güvenlik ve asayişin sağlanmasında üstün ve özverili çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Halkın huzur ve güvenini sağlamak, onların güzel ortamlarda hayatlarını devam ettirebilmeleri için 24 saat hiç bir zaman boşluk bırakmadan, insanlarımızın mutlu olabilmeleri için hizmet edeceğiz. Bizler çoğu zaman ailelerimizi, çoğu zaman dostlarımızı ve özel hayatımızı hiçe sayarak tamamen kendimizi işimize verip mücadelemizi sürdürmeliyiz. Arkadaşlarımıza yeni rütbelerinin hayırlı olmasını diliyorum," dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Hikmet Oran, Abit Doğan, 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Selçuk Erdoğan, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Turgay Yıldırım, Murat Bademoğlu, 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne terfi eden Ferhat Şahin, Sabiha Kapucu, Başkomiserlikten Emniyet Amirliğine yükselen Ayşegül Çil ile Komserlikten Başkomiserliğe terfi eden İbrahim Yücel'e rütbeleri Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Şube Müdürleri tarafından takıldı.

Emniyet Amirliği'nden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü'ne yükselen Asayiş Şube Müdürü Ferhat Şahin'in rütbesini ise polis memuru eşi Neşe Şahin taktı. Tören sonunda Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, rütbe alan personel ile hatıra fotoğrafı çektirdi.