Türk Eğitim-Sen Karaman Şubesi failiyetlerini gönderdi
Ayrancı İlçe Mem’i Ziyaret Ettik
Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettik. Ziyaret kapsamında Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah MAMAŞ ile Ayrancı’nın eğitim-öğretimi üzerine değerlendirmeler yapıp, yapılan eğitim-öğretim çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunduk. 
Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI kaliteli ve yüksek ölçekli eğitim-öğretimin sendikamızın olmazsa olmazları arasında ilk sırada yer aldığını belirtti. Türk Milli Eğitim Sisteminin Türk çocuklarının bilimde, fende, ahlakta, milli ve manevi değerler ekseninde çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkarma hedefinde olduğunu söyledi. Çalışmalarımız, derdimiz bu seviyeye nasıl ulaşabiliriz, daha kaliteli bir eğitim ve öğretimi nasıl verebiliriz dedi.
Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI, sağlıklı nesillerin yetişmesinde eğitim-öğretimin temel taşları olan hizmetli, memur, öğretmen ve eğitim yöneticilerinin huzurlu, mutlu, sağlıklı ve güven ortamında olmalarının önemli olduğunu bu tür sıkıntıların da aşılması için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.
Nezaket ziyareti kapsamında yapılan görüşme Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI’nın  Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah MAMAŞ’a teşekkür etmesi ve başarılar dilemesiyle tamamlandı.
Tes Karaman Kadınlar Komisyonu Toplandı
Türk Eğitim-Sen Karaman Şubesi Kadınlar Komisyonu değerlendirme toplantısı yaptı. Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi’nin çalışmaları sonunda kurulması kararlaştırılan Kadınlar Komisyonu Teşkilatı kadın üyelerimizin katılımıyla ön çalışma yapılarak değerlendirildi.
Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Ziya HOTAMIŞLI Kadınlar Komisyonu Teşkilatı’nın gerekliliği ve önemi üzerinde değerlendirmeler yaptı. 
Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Sekreteri Muharrem KERBALI ise sendikamızın kadın üyelerimize verdiği önemi anlattı ve kadınlarımızın sendikamızda etkin rol almaları gerektiğini söyledi.
Kadın üyelerimizin Kadın Komisyonu Teşkilatı’nın kurulması için yapılması gerekenler üzerine yaptıkları değerlendirmeler ve öneriler paylaşıldı. Kadınlar Komisyonu Teşkilatı’nın kurulmasıyla toplantı son buldu.