Karaman Türk Eğitim-Sen Başkanı Ziya Hotamışlı faaliyetlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada;'' Yönetim Kurulu olarak Valimiz Murat Koca’yı ziyaret ettik.

Ziyaretimizde Karaman’ın eğitim-öğretimi üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Sorunlar üzerine değerlendirmeler yaptık, çözüm önerilerimizi sunduk. Karaman Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulumuzu sıcak bir şekilde ağırlayan Sayın Valimiz Murat Koca’ya teşekkür ederiz,''dedi.

 İşyeri Temsilcileriyle Buluştular
Karaman Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu işyeri temsilcileriyle toplandı. Toplantıda işyeri temsilcilerle sendikal çalışmalar, işyerleriyle ilgili görüş alışverişi ve gelecekle ilgili projeler paylaşıldı.
Toplantıda konuşan Karaman Türk Eğitim-Sen Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Hotamışlı işyeri temsilcilerinin önemini anlattı.

ve işyeri temsilcilerinin işyerlerinde sendikamızın yüz akı olduklarını belirterek, temsilcilerimizin de sendikamızı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Yönetimde görev alan yönetim kurulu üyelerinin projelerini anlatmalarıyla toplantı son buldu. Başkan Ziya Hotamışlı yeni yönetim kurulu ve işyeri temsilcilerimize başarı dileğinde bulundu.