Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)  Karaman İl Koordinatörlüğü, 19.11.2014 tarihinde saat 10.00 – 11.30 saatleri arasında Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda 13. Çağrı İlanına yönelik Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Toplantı, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Karaman İl Koordinatörlüğü ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle gerçekleştirilmiş olup, toplantıya TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü uzmanları, KTSO üyeleri, danışman firmaların yetkilileri ve potansiyel faydalanıcılar katıldı.

TKDK Karaman İl Koordinatörlüğü İletişim Uzmanı Kübra ATAOL, katılımcılara 13. Çağrı Dönemi İlanının 10 Kasım 2014 tarihi itibariyle başlamış olduğunu ve proje kabullerinin de 12 Ocak – 10 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bilgisini verdi. Toplantıda TKDK uzmanları tarafından hazırlanan sunumla; IPARD programı, TKDK hakkında genel bilgiler, desteklenen tedbirler, hibe oranları, 13. Çağrı Dönemine ait bilgiler verilmiştir. Yapılan sunumun ardından katılımcıların soruları cevaplanarak toplantı sona erdi.