Tümsiad Karaman Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Karaulu Başkan yardımcısı Salih Özcan Tümexpo koordinatörü Ali Kurnaz ve Murat Açıkbaş Saray Holding Yönetim kurulu başkanı Sami Özdağ`ı makamında ziyaret etti. Başkan Rıfat KarauluTümsiad faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Eylül ayında yapılacak olan, TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarının Karaman için önemli bir fuar olduğunu belirten Tümsiad Başkanı Rıfat Karaulu “Fuarların avantajlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle TÜMEXPO, yurtiçi ve yurtdışı tüm sektörleri kapsayan bir fuar olduğu için bu fuara kesinlikle katılmayı düşünüyoruz. Tümsiad üyesi olan veya olmayan tüm Karamanlı, İşadamlarımızı bu fuara davet ediyoruz. dedi
Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ bey Denizli ilindeki jeotermal projesi ile ilgili, Tamamlanmakta olan yatırımlarından bahsetti. Fuar çalışmalarında Stkların önemi büyük. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. dedi.

TÜMEXPO Fuar Koordinatörü Murat Açıkbaş 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında Uluslararası TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1’nci Uluslararası KOBİ Şurası gerçekleştirilecektir. Karamanlı iş adamlarımızın, bu tür fuarlara katılması gerektiğini düşünüyoruz. Fuarlarla firmaların kendi pazar paylarını arttırmaları ve kendilerini tanıtmaları gerekmektedir. Tümsiad olarak her zaman sizlere faydalı olmamız düşüncesiyle, Bu amaçla düzenleyeceğimiz fuara katılmanızın sizlere katkı sağlayacağı inancındayız” şeklinde konuştu.

Başkan Rıfat Karaulu sıcak ilginize teşekkür ederim. İş hayatınızda başarılar dilerim. dedi