Toplantıya TÜMSİAD Genel Merkez’den TÜMEXPO Fuar Koordinatörleri Ali Kurnaz, Murat Açıkbaş, TÜMSİAD karaman Şube Başkan Yardımcısı Salih Özcan yönetim kurulu üyeleri, üyeler, işadamları ve firma temsilcileri katıldı.
 
TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarının Karaman için önemli bir fuar olduğunu belirten TÜMSİAD karaman Şube Başkan Yardımcısı Salih Özcan “Fuarların avantajlarını çok iyi biliyoruz. Özellikle TÜMEXPO, yurtiçi ve yurtdışı tüm sektörleri kapsayan bir fuar olduğu için bu fuara kesinlikle katılmayı düşünüyoruz. TÜMSİAD üyesi olan veya olmayan tüm Karaman işadamlarımızı bu fuara davet ediyoruz. Ekonomik kalkınma doğrultusunda firmaların bu fuara katılmaları gerektiğini düşünüyoruz”dedi.
TÜMEXPO Fuar Koordinatörü Murat Açıkbaş:“Yerel Değerlerden Küresel Liderliğe sloganıyla yola çıkmış olan TÜMSİAD-Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği, sürdürülebilir ekonomik kalkınma modeli doğrultusunda ekonominin itici gücü olan KOBİ’lerin yurt içinde ve yurtdışında etkin olmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam etmektedir. Bu kapsamda 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında Uluslararası TÜMEXPO Genel Ticaret Fuarı ve 1’nci Uluslararası KOBİ Şurası gerçekleştirilecektir. Karamanlı iş adamlarımızın, bu tür fuarlara katılması gerektiğini düşünüyoruz. Türkiye ekonomisinin can damarlarından olan Karaman bu fuarlarla firmaların kendi pazar paylarını arttırmaları ve kendilerini tanıtmaları gerekmektedir. TÜMSİAD olarak her zaman sizlere faydalı olmamız düşüncesiyle, Bu amaçla düzenleyeceğimiz fuara katılmanızın sizlere katkı sağlayacağı inancındayız” dedi.