İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Emniyet Müdürlüğü personelleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Murat Koca'yı Makamında ziyaret etti.

08 Nisan 2013 Pazartesi günü Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarete İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Emniyet Müdür Yardımcısı Hikmet Oran, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Asilkan Öztürk ve emniyet mensupları katıldı.

İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Türk Polis Teşkilatının 168. yıl dönümü kapsamında yapılan etkinlikler ve emniyet teşkilatının çalışmaları hakkında Vali Koca'ya bilgi vererek, etkinliklerin davetiyesini sundu. Vali Koca'nın İl Emniyet Müdürlüğüne çalışmalarında her zaman destek verdiğini belirten Lütfü Sönmez, Sayın Valimizin bizlere  verdiği destekle Karaman halkının huzur ve güvenliğini sağlamak için yaptığımız çalışmalar gayretle devam edecektir dedi.

Vali Murat Koca ise yaptığı konuşmasında; "Köklü bir geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı çalışanlarımız huzur ve güvenliği sağlamak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmek gibi önemli görevleri fedakarca yerine getirmektedirler. Bununla birlikte toplumsal projelerde yer veren  Emniyet Teşkilatımız her açıdan donanımlı, çağdaş ve modern bir yapıya kavuşarak, vatandaşlarımızın memnuniyetinin sağlanması için çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmektedirler.

Bu kapsamda İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki gayret ve başarılarından dolayı  İl Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm personelimizi tebrik ediyorum, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü kutluyorum."dedi.