Türksat A.Ş. Kablo Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkadir Şener ve uzman bir ekipten oluşan heyet Vali Murat Koca’yı Makamında ziyaret etti.

08 Eylül 2014 tarihinde gerçekleştirilen ziyarete; Türksat A.Ş. Kablo Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkadir Şener,   Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme Direktörü Ömer Tekiner, Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme Kıdemli Uzmanı Tolga Yasin Uğurlu, Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme Uzmanı Yakup Yaşar, Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme Uzmanı Abdülaziz Sarıgül katıldı. 

Vali Murat Koca ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme Anonim Şirketinin İlimizde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Türksat A.Ş. İlimizde kablo altyapısı kurarak vatandaşlarımıza kablo yayıncılık hizmetleri sunmak, Karaman’ı hava koşullarından etkilenmeyen yüksek kalitede kablo tv altyapısına kavuşturmak ve İlimizdeki çanak antenlerin oluşturduğu görüntü kirliliğinden kurtarmak gibi konularda çalışmalar yapmayı düşünmektedir.