Dün ilimize gelerek farklı lezzetlerle hizmet veren firmalarda çekimler gerçekleştiren Vahe Kılıçarslan ve ekibi renkli görüntülerle çalışmalarını sonlandırdı.
İstanbul’dan Konya’ya gelen Show Tv’nin ekibi,  burada farklı dört lezzet mekânında çekimlerini yaptıktan sonra dün saat 15.15 te Karaman’a gelerek, Mersin 33 Tantuni, El Beyk ve Eredem Park’ta çekim yaptı.
Sunucu Vahe Kılıçarslan çekimler sırasında çeşitli yemekleri de hazırlarken, programda Türkiye 2. Güzeli seçilen Zeynep Öztürk’te eşlik etti.

Karaman Gündem ekibinin eşlik ettiği çekimlerde Yunus Emre hazretlerinin Karamanlı olduğu ve kabrinin burada olmasının söylenmesi üzerine, Vahe Kılıçarslan ve ekibi çekimlerini Yunus Emre Camiisi'nde devam ettirdi.

Yunus Emre Hazretlerinin aslen Karaman’lı olduğunun öğrenmesinden etkilenen Kılıçarslan çekim yaparken’’ Türkçe’nin, Türk Dilinin Başkenti, Yunus Emre Hazretlerinin Diyarı'ndayız’’ söylemini sıkça kullandı. Yunus Emre’nin sandukasız mezarında da çekim yapan Show Tv ekibi burada Camii görevlisi Mustafa Aktürk’ten bilgi aldı.

Karaman sokaklarında ve çekim yapılan mekanlarda Vahe Kılıçarslan’ı, Zeynep Öztürk’ü gören vatandaşlar bolca fotoğraf çektirdi. Özellikle Hollanda’dan gelen bir gurbetçimiz Vahe Kılıçarslan’ın ilimize geleceğini öğrenerek özellikle tanışmak için mekana ziyaret ettiğini ifade etti.
Program çekimlerinin 21 Temmuz Cumartesi günü saat 12.30 da Show TV ekranlarında Vahe'nin Sofrası'nda yayınlanacağı öğrenildi.