Köylüler tarafından karşılanan Vali KAHRAMAN, Narlıdere İlköğretim Okulu'nda köylülerle bir araya geldi. Köylülerle bir süre sohbet eden Vali KAHRAMAN, köy ziyaretlerine önem ve öncelik verdiklerini belirterek: “Zaman zaman köylerimizi ziyaret ediyoruz; çünkü hiçbir köylümüz kendini unutulmuş ya da ihmal edilmiş hissetmesin istiyoruz. Bu ziyaretlerimizle onların hem ihtiyaçlarını tespit edelim, hem de yapılan çalışmaları görelim istiyoruz”dedi.
Vali KAHRAMAN ve Hanımefendi Sn.Muhsine KAHRAMAN, Narlıdere (Avgan) Köyü'nde Karaman'a geldikleri yıllarda tanıştıkları, doğuştan kolları ve ayakları olmayan Hatun GÜNDOĞU ile bir araya geldiler.

Vali KAHRAMAN, Hatun'u daha bir çok defa ziyaret ettiklerini, onun da kendilerini ziyaret ettiğini belirterek: “Hatun'u evladımız gibi görüyoruz artık. O bizim manevi kızımız. Onun azminin ve mücadelesinin herkese örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Kendisi bu yıl ilkokulu bitirdi, okuma yazma öğrendi. Ağzı ile kalem tutuyor, resim yapıyor. O inancıyla, azmiyle engelleri aşmaya çalışıyor. Kollarının ve bacaklarının olmamasını sorun etmiyor. Engelleri aşmaya çalışıyor. Geçtiğimiz haftalarda bir İstanbul ziyaretimde aslen bu köylü olan bir iş adamı, Hatun'a hediye göndermek istedi. Biz de bu hediyeleri bizzat Hatun'un kendisine ellerimizle vermek istedik. İş adamı arkadaşımız aynı zamanda bir butik çalıştırıyor. Çok güzel elbiseler göndermiş” dedi.

Hanımefendi Sn.Muhsine KAHRAMAN ise aile olmanın temelinde sevginin, saygının olduğuna dikkat çekerek: “Hatun bizim ailemizin bir parçası. Onunla her karşılaşmamızda onu daha inançlı, daha azimli, daha sevinçli görmek bizleri gerçekten mutlu ediyor. Onun azmi, onun inancı yediden yetmişe herkesin örnek alması gereken bir azim, bir inançtır. Kendisine teşekkür ediyorum. Onun engelleri aşmada gösterdiği bu azmin, bu gayretin aslında tüm insanlar özellikle de tüm kadınlar tarafından gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir gayretle çözüme kavuşturulmayacak hiçbir sorun olamaz, aşılamayacak hiçbir engel olamaz...”dedi.

Hatun GÜNDOĞDU ise Vali KAHRAMAN'a, Hanımefendi Sn.Muhsine KAHRAMAN'a ve Annesi Sn.Rabia ÖZTÜRK'e ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretlerin daha sık olması temennisinde bulundu.

Vali KAHRAMAN ve Hanımefendi Sn.Muhsine KAHRAMAN Hatun’a gönderilen hediyeleri verdikten sonra kendi elleriyle tatlı yedirip çay içirdiler.