24 Haziran 2015 Salı günü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından huzurevi ek binasında düzenlenen iftar yemeğine; Vali Koca ve eşi, hanımefendi Vildan Koca, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış ve eşi, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Mehmet Uğur Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Vali Yardımcısı Ahmet Günaydın, koruyucu aileler ve çocukları ile huzurevi sakinleri katıldı.

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel haliyle rücu ettiği, bir ve beraber olmanın sevincinin doyasıya yaşandığı, en yüce duyguların zirveye ulaştığı üç ayların incisi ramazan ayı içerisindeki iftar programları kapsamında, Vali Murat Koca eşi hanımefendi Vildan Koca ile birlikte huzurevinde kalan yaşlılar ve ailelerin kimsesizliklerini hissettirmemek için kol kanat gerdiği çocuklarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vali Murat Koca ve eşi hanımefendi Vildan Koca, huzurevi ek binasındaki iftar programı öncesinde masaları tek tek dolaşarak bir yandan yaşlı gönüllere yalnızlıklarını unutturmak ve Devletin her zaman yanlarında olduğu duygusunu verebilmek, bir yandan da koruyucu aileler ile mutlu bir yuva özlemini dindirmeye çalışan çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet ettiler.