Vali Murat Koca bu yıl 25.’si kutlanan Vergi Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Koca yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “24 Şubat 2014 - 02 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası,  toplumumuzun tüm kesimlerinde gereken vergi bilincinin oluşturulması ve vatandaşlarımızda vergi vermenin alışkanlık haline gelmesi amacıyla önemli bir görevi yerine getirmektedir. 

Ülkemizin kalkınması, kamu hizmetlerinin vatandaşa daha etkin şekilde ulaşması ve gelecek nesillerin daha müreffeh bir ortamda yaşaması, ödenen vergiler ile sağlanacaktır.

Hedefimiz etkin idare, mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. Aynı ülkede yaşayan, devletin sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar olarak hepimizin devlete vergi ödemesi gerekmektedir. Vergi ödemek, bir ülkede yaşayan her vatandaşın en kutsal görevlerindendir. Devletin de bu vergilerden topladıklarıyla en iyi şekilde hizmet sunması ise, vatandaşlarına karşı yerine getirmesi gereken en önemli görevlerden biridir.

Vergi haftasının ülkemizin, milletimizin refahının artmasına, kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınmasına, verginin tabana yayılmasına vesile olmasını diliyor, vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”