07 Aralık 2013 Cumartesi günü Emekliler Derneği binasında gerçekleştirilen aşure gününe Vali Murat Koca, Karaman Emekliler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz, Denizbank Karaman Şube Müdürü Hakan Atay, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve emekliler katıldı. 

Derneğe gelişinde emeklilerle bir süre sohbet eden Vali Murat Koca Emekliler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz’dan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Karaman Emekliler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz bütün emeklileri bir araya getirerek birlikteliği sağlamak amacıyla böyle bir etkinliği düzenlediklerini belirterek, katılımlarından dolayı Vali Murat Koca’ya ve emeklilere teşekkür etti. 

Vali Murat Koca ise yaptığı konuşmada; “Emekli arkadaşlarımızla aşure günü vesilesiyle bir araya geldik. Hepimizin bildiği gibi emeklilerimizle ilgili bazı yasal düzenleme çalışmaları devam etmektedir. İnşallah bu yasal düzenlemeler hayata geçtiğinde emeklilerimizin imkânları geliştirilmiş olacaktır. Aşure gününün düzenlemesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, emekli arkadaşlarımızın sağlıklı ve huzur dolu günler geçirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Vali Koca’nın konuşmasının ardından aşure ikramının yapılmasıyla program sona erdi.