16 Şubat 2014 Pazar günü saat 12.30’da Piri Reis Kültür Merkezinde gerekleştirilen ödül törenine; Vali Murat Koca, TSF Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Doğruer, TSF Bozkır Bölge Temsilcisi Hasan Onat, Karaman Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Nuriye Ulu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Osman Selçuk Baş, Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilcisi Mustafa Eroğlu ve yarışmacılar katıldı.

11 Şubat – 16 Şubat 2014 tarihleri arasında düzenlenen ve Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi düzenlenen satranç turnuvası düzenlenen ödül töreninin ardından sona erdi.

Piri Reis Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde turnuvada dereceye giren kurumlara kupaları ve madalyaları Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül törenin ardından bir konuşma yapan Vali Koca turnuvada dereceye girerek başarılı olan yarışmacıları tebrik ederek, bu tür organizasyonların önemli olduğunu belirttiği konuşmasının sonunda turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.