Karaman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda Karaman Cezaevi Müdürlüğü görevli aday infaz koruma memurlarına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün hizmet alanlarına giren iş ve işlemler, yaşlılık, engellilik, korunmaya muhtaç çocuk gibi hizmetlere yönelik kanunun sosyal hizmet uzmanları tarafından bilgi verildi.

Konu ile ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü  Hasan ERKAN bilginin doğru kullanıldığı ve yaygınlaştırıldığı ölçüde hayatı özellikle hizmet alanlar tarafından kolaylaştırıldığını, kurumsal işbirliği çabalarına her zaman açık olduklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür eden Cezaevi 2. Müdürü Musa KURAÇ, “Kurumlararası iş birliğinin güzel bir örneği olarak, arkadaşlarımız meslek hayatlarının başında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bütün faaliyet alanlarını öğrendiler. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızın ve İl Müdürlüğümüzün görev, yetki ve imkânlarını birinci elden öğrendiler, bu konuda hizmet alanlarımızda işbirliği yapabileceğimiz yetkileri tanıdılar. Çok güzel oldu, bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.