Genç Memur Sen Üniversite Komisyonu ile bir araya gelindi. Bir yandan çiğköfte yapılıp bir yandan öncü medeniyetin öncü gençleriyle hasbihal edildi. Karaman Genç Memur Sen İl Başkanı Cihat Pınarcı; Ülkemizde yakın zamanda milletimizin gerçekleştirdiği devrim, Karaman’a, İstanbul’a Gazze’ye, Saraybosna’ya, Kahire’ye, Şam’a Hama’yaHumus’a, Patani’ye milletimize ve ümmetimize hayırlı olsun, içimizdeki firavunlara, masonlara, doğancılara, paralellere ve pkk’lılara ise geçmiş olsun dedi.
Memur Sen büyük bir sevdanın, büyük bir kaygının ve büyük bir davanın adıdır. Bizler ise bu büyük ufkun temsilcileri ve taşıyıcıları, hak davamızın bu çağdaki emanetçileriyiz.  Bizler Hasan El-Benna’ya kulak kesilerek her zaman hazırlıklı olacağız hazırda bekleyeceğiz. Çünkü yarın iş yapmaya gücümüz yetmeyebilir. Günümüzde iman, irfan, fazilet ve bilgi ile donanmış; karakterli, ahlaklı, kişilikli; vatanına, milletine ve dinine sahip çıkan bir gençliğe ihtiyaç duyuluyor. Bundan dolayıdır ki nasıl burada Karaman’da bir ve berabersek Türkiye’nin her yerinde biz varız ve olacağız ilke ve değerlerimize hep birlikte sahip çıkacağız dedi. 
Üniversite öğrencileri ile bundan sonra farklı etkinliklerle daha sık bir araya gelineceğini belirten Cihat Pınarcı, uhuvveti önemsediklerini içilecek bir bardak çay ve paylaşılacak muhabbetlerle kardeşliğimizin daha da pekişeceğine inandığını ifade etti.  Gençlerle gerçekleştirilen programa teşrif eden Memur-Sen Karaman İl Temsilcisi Yunus Özdemir ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan Vekili Cahit Suci Beyde gençlere yaptıkları selamlama konuşmalarının ardından gençlerle bir müddet sohbet ettiler.