Milli Piyango İdaresi'nin Merkez Bankası Banknot Matbaası'nda bastırdığı yılbaşı özel çekiliş biletleri bayilere ulaştırıldı.
Talih kuşu, yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini de vermiş olacak.
Büyük ikramiyenin 50 milyon lira olarak belirlendiği Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri satışa sunuluyor. Tam bilet 50 liradan, yarım bilet 25 liradan, çeyrek bilet ise 12,5 liradan satılıyor.
Karaman’da bayiler ve seyyar bilet satıcıları, caddeler üzerinde bilet satış stantları kurarak hayalleri zorlayan büyük ikramiyeye davetiye çıkarıyor.

Öte yandan yılbaşı özel çekilişinin ikinci büyük ikramiyesi, bu yıl da 5 milyon lira olacak. Talih kuşu, yılbaşı gecesi ayrıca 1 adet 3 milyon lira, 1 adet 2 milyon lira, 1 adet de 1 milyon lira verecek. Böylece, ikramiyelerin tam, yarım ya da çeyrek bilete çıkma durumuna göre en az 5 kişi, en fazla da 13 kişi 2014'e milyoner olarak girebilecek.

“KARAMAN’A DA ÇIKABİLİR”
Karaman’lı Milli piyangoculardan Ali Osman Elitok, yılbaşı çekilişinden ümitli olduklarını söyledi. Soğuk-sıcak dinlemeden yılın her günü talih dağıttıklarını belirten Elitok
“Bilet fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum. Son günlerde bilet bulma sıkıntısı yaşamamak için vatandaşların biletlerini erkenden almasını tavsiye ediyoruz. Umarım, büyük ikramiye Karaman’a çıkar."dedi.