Karaman Belediyesi’nin Yunus Emre Caddesi’ndeki düzenleme çalışmaları devam ediyor. Caddenin tüm asfaltı kaldırıldıktan sonra içme suyu ve kanalizasyon gibi altyapısını da tamamen yenileyen ekipler, şu anda bir yandan asfalt seriyor, diğer yandan aydınlatma ve estetik görünümlü ağaç dikiyor.

Cadde çalışmalarında sona gelindiğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Karaman’ın güzel ve modern bir görünüme kavuşması için her geçen gün çalışmalarımızı yürütmekteyiz. Bu doğrultuda özellikle caddelerimize büyük önem veriyoruz. Çünkü şehirleri güzel gösteren içerisindeki düzgün ve estetik caddelerdir. Çalışmalarımızı yaparken caddeleri tümüyle ele alıyoruz. Önce altyapısını tamamen bitiriyor, daha sonra o caddeyi daha modern gösterecek planlamayı uyguluyoruz. Yunus Emre Caddesi de projelerimizin içerisinde yer alan ve şu anda çalışmaların bitme noktasına geldiği bir yer. Caddenin 50 yıllık içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon hatları tamamen yenilendi. Asfaltlama çalışması, Yunus Emre Caddesi’nin olduğu kısımda devam ediyor. Caddenin görünümüne güzellik katacak olan aydınlatma ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere. Çukurbahçe’nin olduğu kısımdan Yunus Emre Camisi’ne doğru baktığınızda caddenin ne kadar değişmiş olduğunu göreceksiniz. Ben bu çalışmalar yapılırken vatandaşlarımızın göstermiş olduğu hassasiyete de teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Cadde Üzerindeki Esnaf ve Vatandaşlar Çalışmalardan Memnun

Cadde üzerinde son rötuşları yapılan çalışmalardan dolayı cadde üzerinde faaliyet gösteren esnaflar son derece memnun. Yenilenen kaldırımları, kaliteli ve düzgün asfaltı ve estetik görünümlü çam ağaçları sayesinde Yunus Emre Caddesi şehir merkezinde prestijli bir cadde haline geldi. Esnaf ve vatandaşlar çalışmalardan dolayı Karaman Belediyesi’ne teşekkür ederiz dedi.