Karaman Merkez Ziraat Odası Delege Seçimleri 6 Aralık 2014 Cumartesi Günü saat 8 ile 17 arasında gerçekleşti. Sandıklarda oy kullanan Karaman Merkez Ziraat Odası üyeleri 56 mahalle 93 Köyde 156 Delegeyi seçti.

Ziraat Odası Başkanı Recep Muğlu "Yogun katılımla gerçekleşen delege seçimlerimizi sonuçlandırdık. Seçilen bütün arkadaşlarımızı gönülden tebrik ediyorum. Desteklediğimiz arkadaşlarımızın yüzde 80'ni seçimi kazandı. Çiftçilerimiz bugün odamızın çalışmalarından memnun olduklarının sinyalini verdiler. Çiftçilerimizin sorunlarını her platformda dile getirdik, sorunlara çözüm ürettik. Çözüm üreten yaklaşımımız, çiftçilerimiz tarafından takdir gördü. Destekleri için teşekkür ediyorum. Yakında gerçekleşecek olan Kongremizde Çiftçilerimizi temsil edecek delegelerimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Pirireis mahallesinden delege adayı olan Başkan Recep Muglu oyların yüzde 80'ni alarak yeniden delege seçildi. Elma Şehir mahallesinden delege adayı olan Ziraat Odası Meclis Başkanı Mehmet Bayram bu mahalleden delege seçildi.

Kesin Sonuçlar ve delegeler seçim kurulu tarafından onaylandıktan sonra yayınlanacak.