Valilik Toplantı Salonunda Vali Murat Koca’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Mehmet Uğur Arslan, Sezer Işıktaş, Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ve İl Müdürleri katıldı.
Vali Murat Koca’nın açılış konuşmasıyla başlayan toplantının devamında bir önceki yılda alınan kararların değerlendirmesi yapılırken, Vali Yardımcısı Kenan Eskin tarafından kurum yöneticilerine Kamu hizmetlerinin sunumunda uyulacak genel usul ve esaslar hakkında, Resmi yazışmalarda uygulanacak usul ve esaslar hakkında, Karaman Valiliği imza yetkileri yönergesi ve tasarruf tedbirleri hakkında bilgiler verildi.
İl Müdürlerince vatandaş odaklı kaliteli hizmet anlayışının tüm alanlara yayılmasına ve sürdürülmesine yönelik görüşlerin dile getirildiği toplantıda, ayrıca kamuya verilen hizmetlerin işleyişinde karşılaşılan sorun ve aksaklıklarla ilgili görüşler ve öneriler de değerlendirildi.