Lütfi Elvan; “3 adet iskele, İnsan ve araç feribotları ile Barajın kıyı şeridi düzenlenecek'' Elvan, tamamı 60 Km. olan Ermenek Baraj Gölü çevresinin imarı için gerekli çalışmaların başladığını ve kısa süre sonra bu kıyı şeridinin İl Özel İdareye ve Belediye’ye tahsis çalışmalarının başlayacağını söyledi.
Göl üzerinde araç ve inşan taşımacılığında kullanılmak üzere bir adet feribotun yapımının devam ettiği, bir adet Karalar Mahallesi yanına, bir adet Pınarönü Köyü altına bir adet de Boğa Tepesi mevkiine olmak üzere 3 adet iskelenin yapımı için de çalışmaların sürdüğünü belirten Lütfi Elvan, Göl çevresinin bölge ekonomisine katkı sağlaması için kıyı şeridinin Ermenek bölümünü Ermenek Belediyesine, karşı kıyı bölümünü ise İl Özel İdaresi’ne tahsisi için gerekli çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan ayrıca, Ermenek İlçesinde yaptığı ziyaretlerde Taşeli bölgesindeki hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu. Elvan, Ermenek şehir merkezindeki trafik sıkışıklığının ve imar sıkıntılarının giderilmesi için bu yıl çevre yolunun inşaatına başlanacağını açıkladı. Gerçekleşen yapım ihalesinin ardından şu anda yol için mülk sahiplerinden muvafakatler alınmaya başlandığına dikkat çekerek bu işlemlerin ardından ilk kazmanın kısa süre sonra vurulacağını ifade etti.