Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Tarafından Ermenek İlçesine 24 Derslikli "İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Ortaokulu"  Yaptırılacak.

Eğitim gönüllüsü, hayırsever işadamı merhum Ahmet Keleşoğlu ebediyete intikal edişinin 1. yıl dönümünde Musalla Mezarlığında bulunan mezarı başında yapılan dualarla anıldı.

14 Ocak Perşembe günü Konya'da Musalla Mezarlığında yapılan anma törenine; İlimiz Valisi Murat Koca, Konya Valisi Muammer Erol, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı yönetici ve üyeleri, Selçuk Ecza Deposu ile As Ecza Depo çalışanları,  Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konyalı eczacılar ve çok sayıda akrabası ve seveni katıldı.

Törende, merhum Ahmet Keleşoğlu için önce Kuran-ı Kerim, ardından ise dua yapıldı.

Anma töreninden sonra Vali Murat Koca, Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sonay Gürgen bir araya gelerek, Ermenek İlçesinde 24 derslikli ortaokul ve müze yapılması için protokol imzaladı.

Karaman Valiliği, Ermenek Belediyesi ve Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından imzalanan protokol ile Ermenek İlçesi Merkez Çınarlısu Mahallesi 886 ada 1numaralı parselde bulunan arsaya, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından 24 derslikli "İncikzade Mustafa ve Emine Keleş Ortaokulu"  yaptırılması kararlaştırılmıştır.

Vakıf tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli ortaokulun çevre düzenlemesi ve okul giderleri vakıf tarafından karşılanacaktır.

Ayrıca,Vakıf tarafından Ermenek İlçesi Merkez Çınarlısu Mahallesi 761 ada 1 numaralı parsel ve 403 ada 1 numaralı parselde bulunan araziler ile mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 403 ada 20 numaralı parselde kayıtlı, Ermenek Cumhuriyet Ortaokulunun bulunduğu Tol Medrese ile birlikte kullanılarak "Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Kent Müzesi" adı verilecek.

Müze, şartlar oluştuğu takdirde ileri bir tarihte giderleri vakfa ait olmak üzere inşa edilerek teslim edilecektir. Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı tarafından yaptırılacak olan her iki inşaatın bir yıl içerisinde bitirilmesi hedeflenmiştir.