AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesini ziyaret ederek, gazilerimizi ve yakınlarını unutmadıklarını gösterdi.

Gazilerin ve Şehit yakınlarının her zaman yanında ve destekçisi olduklarını vurgulayan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kale; “Sizleri sadece özel ve önemli günlerde değil her zaman hatırlıyor ve yanınızda olmak istiyoruz. Sizlerin istekleri bizim önceliğimizdir. Her sıkıntınızda yanınızdayız. Bunu klasik klişeleşmiş laf olarak algılamayın samimi olarak gönlümüzden bunu dile getiriyoruz. Siz canınız pahasına cephelerde arkanıza bakmadan dönmeyi değil ölmeyi düşünerek bu Cennet Vatan için savaşmış bizim minnet duyduğumuz büyüklerimizin yönetimimizle birlikte AK Parti ailesi olarak destekçiniz olacağız” diye konuştu.

Karaman Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş ise bu güzel anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan AK Gençliğe teşekkür etti.