AK Partili kadınlar, ilk olarak Dursun Fakih Huzurevi’ni ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine ve personellerine erkek kadın ayrımı gözetmeksizin karanfil dağıttı. Daha sonra Karaman Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde; Karaman AK Parti Milletvekili Recep Şeker’in eşi Dr. Seher Şeker’in katılımlarıyla, hastane başhemşiresi Naime Saydam ve Hastane Müdiresi Meltem Orman’ın eşliğinde her bir odayı gezip karanfil dağıtarak yeni doğum yapan kıymetli anneler, doğum yapacak anne adayları, yakınları ve çalışan kadınların  ’Kadınlar Günü’nü kutladılar.

AK kadınlar tarafından dağıtılan karanfiller hasta ve yakınları tarafından ilgiyle karşılandı. Karanfilleri şaşkınlıkla karşılayan çoğu anne ve anne adayları bu özel günde kendilerini unutmayan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy ve ekibine teşekkür etti.

Kadın esnafları da unutmayan Başkan Göksoy ve ekibi onları da dolaşarak Kadınlar Gününü kutlayıp, beraberinde getirdikleri karanfilleri verdiler. Ayrıca İsmet Paşa Caddesinde de karanfil dağıtan AK kadınların programı Başkan Göksoy’un açıklamasıyla son buldu.

Başkan Göksoy yaptığı açıklamada; “Bu yıl 8 Mart, Karaman’ın en kalabalık günlerinden biri olan salı gününe denk gelmesi ve bahar havasının geldiği bu günde daha güzel geçiyor. Dünya Kadınlar günü nedeniyle ziyaret ettiğimiz Huzur evinde bulunan annelerimizi, büyüklerimizi mutlu etmek adına bu çalışmayı yaptık. Ayrıca yaşlı amcalarımızı da unutmadık. Çeşitli nedenlerle Huzurevinde hayatlarını daim ettirmeye çalışan büyüklerimizin ziyaretimizden duydukları mutluluk bizleri daha da mutlu etti. Huzurun bir evi olmadığını ve huzurun ilgiden, sevgiden ibaret olduğunu bir kez daha anlamış ve yaşamış olduk. Allah anne ve babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Devlet Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde çiçeği burnunda annelerimizi ziyaret ettik. Daha bir günlük hatta 1 saatlik bebekleri gördüğümüzde davamızın önemini bir kez daha anladık. Biz vatandaşlarımıza, kadınlarımıza küçük bir sürpriz yaparak bir nebze de olsa onları mutlu etmek istedik. İnşallah daha nice güzel günler görmek ümidiyle kadınlarımıza verdiğimiz değerin en üst düzeyde olmasını temenni ediyor ve tüm kadınlarımızın ‘Kadınlar Gününü’ kutluyorum. Ziyaretlerimizde bizi içtenlikle ağırlayan Dursun Fakih Huzurevi Müdiresi Ülkünur Akyıldız hanıma, Devlet Hastanesi Başhemşiresi Naime Saydam hanıma ve Hastane Müdiresi Meltem Orman hanıma ekibim ve kendi adıma yürekten teşekkür ederim. Ayrıca 12 Mart Cumartesi günü saat 14:00 da Kale Ongun Tesislerinde,  Sayın Milletvekillerimiz Recep Konuk ile Recep Şeker beylerin ve Belediye Başkanımız Sn. Ertuğrul Çalışkan beyin katılımıyla düzenleyecek olduğumuz ‘İSLAM’DA KADININ ÖNEMİ VE EVLİLİK’ konulu konferansımıza tüm Karamanlı hanımlarımız davetlidir” diye konuştu.